Van Haalderen naar Gendt

Bureau Prospect van Marga Janssens en Rinus van de Kerkhof is verhuisd van Haalderen naar Gendt.

Marga heeft daar vorige week haar eerste workshop georganiseerd. Onderwerp : Perfectionisme en Burn-out. Een relatie die door de gastspreker duidelijk werd gelegd en onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. In het najaar wordt deze herhaald. De deelnemers kwamen uit de publieke sector, als onderwijs, zorg en overheid. Zij kwamen voor zichzelf als mede voor de medewerkers en cliënten waarvoor zij verantwoordelijkheid dragen.Na een interessante inleiding werd er met elkaar gesproken over de werkpraktijk en de eigen rol daarin. Een bijeenkomst die naar meer smaakt, werd gezegd na afloop.

Marga Janssens is dat ook zeer zeker van plan. Zij verlegt haar werkzaamheden als Begeleidingskundige meer naar de eigen regio. Ze wil met verschillende soorten bijeenkomsten de nieuwe prachtige bedrijfsruimte gaan vullen.

De eerstvolgende is een Inspiratiebijeenkomst met de Belgische ras-pelgrim Sebastien De Fooz, o.a. naar Jeruzalem, Rome en Istanboel. Hij komt dan vertellen over zijn pelgrimstocht door Brussel!! “Eens kijken of het hier in eigen land net zo gastvrij is als tijdens mijn andere tochten!!”

Bureau Prospect blijft zich daarnaast toeleggen op Samenwerkingsvraagstukken zowel op het werk als privé. Marga Janssens en Rinus vd Kerkhof zijn respectievelijk Pedagoog/Andragoog en Psycholoog. De begeleidingskundige of bestuurlijke vraagstukken die zij bij de kop pakken hebben doorgaans te maken met (professionele) samenwerkingsproblemen. Die hebben hun weerslag op de communicatie. Deze vlot trekken is hun stiel!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *