UITNODIGING EERSTE INSPIRATIEBIJEENKOMST

PROSPECT : UITZICHT DOOR INZICHT

22 september 2019

12 – 15 uur

Beste kring van bekenden van mij

Met veel plezier en met enige trots nodig ik jullie uit om naar de eerste Inspiratie-samenkomst te komen in ons nieuwe onderkomen in Gendt.

Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van Pelgrimeren. Pelgrimeren in het buitenland en in het eigen land. Ik heb de Brusselaar Sebastien De Fooz bereid gevonden om deze eerste samenkomst te vullen met zijn verhalen over zijn pelgrimstochten naar Rome, Santiago de Compostella, Istanboel, Jeruzalem en door Brussel!! (google hem maar eens).

Sebastien heeft zichzelf op zijn laatste tocht door Brussel afgevraagd: zou ik in eigen land net zo gastvrij ontvangen worden als ik werd in het midden en verre Oosten? Hij heeft er een documentaire van gemaakt en zal daarvan een stukje tonen tijdens deze bijeenkomst. Hij doet zijn verhaal en zal met ons in gesprek gaan.

Ik ken Sebastien van de tocht van Ieper (herdenking 1e W.O) naar Aken, waarbij hij in Brussel een petitie aanbood aan het Europees Parlement. Hij had in het kader van Jorsala een grote internationale groep mensen bereikt die met hem mee wilden lopen, waaronder ik. Een ervaring die ik niet had willen missen. En ik ben zeer vereerd dat hij op mijn uitnodiging is ingegaan.

Jenny Chen speelt een paar pianowerken ter opluistering.

Laat me per ommegaande weten of je komt en dan krijg je meer informatie over de hoogte van de kleine bijdrage.

Vriendelijke groetjes en graag tot dan!

Marga Janssens

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement