Ad Vanderveen komt naar Gendt

Wij zijn trots dat ons grote muzikale idool Ad Vanderveen nu dan toch eindelijk  de zevende Culturele Middag bij ons komt vullen met een prachtig optreden in de Grote Cirkel van Bureau Prospect in Gendt.

Zondag 12 februari treedt Ad Vanderveen op samen met zijn muzikale partner Kersten de Ligny.  

Aanvang 14.30u. Deur open vanaf 14.00u.

Ad Vanderveen heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde singer/songwriters in de hedendaagse internationale americana, folk en roots muziekscene. Hoewel geboren in Nederland (Hilversum,1956), is de helft van zijn familie Canadees en dit deel van de wereld heeft zijn muziek het meest beïnvloed. Ver voordat zijn muzikale stijl Americana werd genoemd, pionierde en experimenteerde Ad al met een mix van stijlen als rock-‘n-roll, folk en country.Hij speelde in veel verschillende bands, totdat hij begin jaren ’90 zijn eigen vorm en stijl vond als soloartiest.

In de afgelopen jaren heeft Ad Vanderveen een indrukwekkende catalogus van solo cd’s opgebouwd en deelgenomen aan talrijke samenwerkingsprojecten met grote muzikanten over de hele wereld, zoals Al Kooper, Al Perkins, Herman Brood, Flaco Jimenez, Ian Matthews, Elisa Gilkyson, om maar eens een paar namen te noemen.

Recentelijk nodigde Van Morrison hem persoonlijk nog uit als zijn openings-act met nummers van zijn cd ‘Worlds Within’. Ad Vanderveen’s oeuvre wordt gekenmerkt door een steeds vernieuwende, afwisselende en dieper gaande ontwikkeling.

Hij geniet veel respect bij een groeiend aantal fans, critici en collega’s, zowel in de oude wereld als in de nieuwe.

Wil je een voorproefje?  https://youtu.be/iJVkZYmyy6s

Zorg dat je erbij bent. Het wordt een heerlijke muzikale middag!

Breng ook gerust iemand mee.

Prijs:  15 euro /pp

Vooraf aanmelden kan vanaf 5 januari 2023 via ons E-mail adres: info@bureauprospect.nl

Betalen kan ter plaatsen of vooraf via ons bankrekening nummer: NL90RBRB0955411262 tnv Bureau Prospect

Locatie:        Grote Cirkel van Bureau Prospect

Nijverheidsweg 15, 6691EZ Gendt